скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
10
80
вівторки :
10
80
середи :
10
80
четверги :
11
88
п'ятниці :
9
72
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
400
заробітна плата (€):
8000
0
0
0
0
0
10
10
0
0
0
0
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Første Juledag : 
Andre Juledag : 
Визначте період
..в Norway
сьогодні, четвер, 22 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 296 / 366
робочий день року : 205 / 254
приурочувати (UTC +01) : 04:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:49 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:49 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:49 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:49 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:49 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:49 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:49 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
жовт.

22
04:49
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel