скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
2
3
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Norway default

Святкові дні в році 1992 :

Første nyttårsdag : 
Skjærtorsdag : 
Langfredag : 
Første påskedag : 
Andre påskedag : 
Første mai : 
Grunnlovsdagen : 
Kristi Himmelfartsdag : 
Første pinsedag : 
Andre pinsedag : 
Første Juledag : 
Andre Juledag : 
..в Norway
сьогодні, п'ятниця, 20 квітень, 2018

робочий день : так
тиждень : 16 / 52
день року : 110 / 365
робочий день року : 76 / 251
приурочувати (UTC +01) : 16:06
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:06

UTC
-09
Alaska
06:06

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:06

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:06

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:06

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:06

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:06

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:06

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:06

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:06

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:06

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:06

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:06

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:51

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:06

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:06

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:06

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:06 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:06 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
квіт.

20
16:06
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel